torsdag 25 oktober 2012

Thank you!

Vet inte vem man ska tacka, eller kanske en del är ens egna ork o kämparanda... Men tror att en stor förändring har skett i en gulle människas liv!

Fick ringa till skolan här för en månad sen, och kolla om allt står rätt till. Har varit så van att få samtal stup i kvarten om det ena o det andra, o plötsligt så är allt lugnt.
Och tydligen så behövdes det lite personalbyte för att allt sku lugna sig. Kemin tycks inte klicka mellan alla o då skiter allt på sig.
Nu fungerar tydligen kemin och inga större problem har uppstått.
Tänker här för mej själv, att nu då jag skriver detta så räcker det väl bara en vecka så faller bomben... Så van är jag att ta emot samtal, och har varit det ett antal år.
Alla barn kan inte vara lika, och tror att vissa har börjat förstå det. Tack för det!

Gick just med hunden och tänkte på det här, och alla vi som jobbar med barn måste förstå att det är fast i hur man själv beter sig mot varandra. Ge beröm, visa uppskattning, tänk på att temperamenten är så olika hos alla människor, och temperamenten ser man redan då ett barn är väldigt liten. Alla barn o vuxna märker nog då en annan inte tycker om en.

Jag hoppas verkligen att alla som har med barn i dagis o skolåldern att tänka efter hur stora sår vi kan göra som vuxna för dessa, bara för att vi inte kan med vissa barn och att vi inte tolererar olikheter. Alla är banne mej bra på nåt, o alla har en god sida i sig! Så det är så! Där med basta!

Tack, jag behövde skriva om detta, och nu känns allt så väldans bra!

Kramis!


Inga kommentarer: